O nama

Pekara “Mladi Radnik” osnovana je 11.08.1990. godine kao samostalno zanatsko pekarska radnja u porodičnom vlasništvu. Velikim trudom i radom vlasnika, a sve u cilju razvoja firme, početkom 2005. godine pekara postaje preduzeće Mladi Radnik d.o.o.

Daljim finansiranjem i proširenjem kapaciteta, otvaranjem nove pekare, dobijeno je 1000m2 proizvodnog prostora. D.o.o. Mladi Radnik bavi se proizvodnjom svih vrsta pekarskih proizvoda. Od samog početka proizvodnje pekara nastoji da svoj prepoznatljivi kvalitet, ne samo očuva, već i unapredi. Svi proizvodi preduzeća Mladi radnik su čisto prirodni i zdravi, bez dodatka konzervansa, što potvrđuje redovna kontrola kod renomirane kuće za ispitivanje kvaliteta proizvoda Zavod za zaštitu zdravlja Kraljevo.

Od prvog proizvoda, pa do danas, svi naši proizvodi poseduju kvalitet koji Vas neće ostaviti ravnodušnim. Svi oni koji su probali Mladi Radnik proizvode znaju da naši proizvodi imaju poseban ukus, drugačiju aromu, jednostavno svoju draž… Proizvodi se prave po starim domaćim receptima, sa visoko kvalitetnim brašnom i ostalim kvalitetnim sastojcima. Namenjeni su svim potrošačima a naročito onima koji vode računa o zdravoj i kvalitetnoj ishrani.

Da naš dugogodišnji trud bude još jednom potvrđen, pekara “Mladi Radnik” je dobila međunarodnu licencu za bezbednost hrane HACCP I ISO 9001.

Želje i zahtevi kupaca su na prvom mestu a proizvodi se mogu nabaviti u našim prodajnim mestima i drugim prodavnicama na teritoriji opštine Kraljevo.