Hleb

Tradicionalni beli, polubeli i crni hleb napravljen je od najfinijeg pšeničnog brašna. Odlikuje se jedinstvenom mekoćom i ukusom samim tim što se peče u tunelskoj peći. Nezaobilazni su na svakoj trpezi. Crni hleb je odabir potrošača koji se brinu o svom zdravlju i žele uravnoteženu ishranu. Bogat je vlaknima, proteinima, mineralima i vitaminima i manje je energetske vrednosti od belog hleba a daje osećaj sitosti. Preporučuje se osobama koje su na dijetetskom režimu ishrane.Domaći hleb 0.650 je specifičan po tome što sadrži kiselo testo koje proizvodu daje elastičnu, mekanu i poroznu sredinu hleba čime doprinosi održavanju svežine, bolje rezivosti i trajnosti proizvoda uz poboljšanje ukusa mirisa i arome.

  • Hleb beli T-500 ”Industrijski”, 0.500kg (brašno T-500, so, kvasac, aditiv i voda)
  • Hleb polubeli T-850 ”Industrijski”, 0.500kg(brašno T-850, so, kvasac, aditiv i voda)
  • Domaći hleb, 0.500kg(brašno T-850, so, kvasac, aditiv i voda)
  • Domaći hleb, 0.650kg (brašno T-500 so, kvasac, aditiv, kiselo testo i voda)
  • Crni hleb, 0.400kg (brašno T-1100 so, kvasac, aditiv i voda)