Pšenica je danas u svetu najvažnija od svih žitarica, jer se najviše koristi za proizvodnju hleba, peciva i ostalih proizvoda od brašna. Ono što pšenicu stavlja u prvi plan jesu njena biološka i pekarska svojstva.Lekovita svojstva pšenice su: da jača imunitet, pospešuje rast i razvoj organizma, pomaže kod iscrpljenosti i neraspoloženja, reguliše probavu, leči osip i upalu kože, pomaže kod upale grla i kašlja, trovanja i bolova, srčanih oboljenja i protiv preranog starenja.
- Cvetna pogača, 0.500kg (brašno T-500, so, šećer, kvasac, aditiv, jestivo ulje i voda)
- Cvetna pogača sa susamom, 0.500kg (brašno T-500, so, šećer, kvasac, aditiv, jestivo ulje, susam i voda)
- Lepinja pazarka, 0.250kg (brašno T-500, so, kvasac, aditiv i voda)
- Lepinja pazarka mala, 0.100kg (brašno T-500, so, kvasac, aditiv i voda)
- Domaća pogača, 0.400kg (brašno T-500, so, kvasac, aditiv i voda)
- Kajzerice, 0.060kg (brašno T-500, so, šećer, kvasac, aditiv, jestivo ulje i voda)