Bavarski hleb

Bavarski hleb karakterističan je po velikom udelu ražanog brašna u sebi koje sadrži dosta vitamina i minerala, i pogodan je za ishranu dijabetičara.Suvita je specifična po velikom udelu suncokreta koje sadrži dosta belančevina, ugljenih hidrata, minerala i vitamina.Suncokret se inače preporučuje kod mentalnih naprezanja i korišćenja kompjutera učenicima i studentima za bolju memoriju i kod izuzetno intelektualnih aktivnosti.Lovačka kora je hleb izuzetne biološke vrednosti. Bogat je vitaminima B kompleksa, proteinima i mineralima. Laneno i suncokretovo ulje čine ga posebnim. Preporučuje se svima koji vode brigu o svom zdravlju i svesni su da je pravilna ishrana preduslov zdravog života. Kukuruzni hleb obogaćen je širokim spektrom vitamina. Karakteriše ga zlatno-žuta hrskava kora, slatkasti ukus i laka svarljivost. Lekovita svojstva kukuruza su da snižava krvni pritisak, pomaže kod oboljenja krvnih sudova, za lečenje dijabetesa, srčanih oboljenja, odstranjenje kamena u bubregu, bolesti mokračnih puteva, kašlja, bolova u kičmi i raznih upala. Heljdin hleb ima izuzetnu i nutritivnu vrednost. Heljda sadrži bioflavonoide-rutin koji štiti kapilare i krvne sudove i olakšava cirkulaciju krvi u rukama i nogama.

  • Bavarski hleb, 0.400kg (brašno T-500, brašno T-1250, so, kvasac, aditiv i voda)
  • Suvita, 0.400kg (brašno T-500, Suvita smeša, so, kvasac, voda i semenke suncokreta)
  • Lovački hleb, 0.500kg (brašno T-500, Malzvital smeša, so, kvasac i voda)
  • Kukuruzni hleb, 0.300kg (brašno T-500, kukuruzno brašno, so, kvasac, jestivo ulje i voda)
  • Heljdin hleb, 0.300kg (brašno T-500, heljdino brašno, so, kvasac,margarin, aditiv i voda)